Om mig

Vetenskapsredaktör, radiopratare, författare, fotograf.

Trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo.

DSCF0854

2 reaktioner till “Om mig”

 1. Hej,
  Jag hittade inga officiella kanaler för att nå dig, så jag försöker här.
  Jag jobbar på Zacharias Topeliusskolan. Nästa vecka kommer vi att inleda en temavecka kring hållbar utveckling. Idag hade vi Nyhetsskolan på besök, varpå ditt namn kom upp. Jag hör därför av mig för att höra ifall du skulle ha möjlighet att komma hit någon dag nästa vecka (v.14) för att inleda dagen, ca kl. 9. Alla dagar är möjliga förutom torsdag.
  Jag vet att det är i senaste laget men det skadar aldrig att ge det ett försök!
  Mvh Tanja Fransman

  Assistent på Zacharias Topeliusskolan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.